Fokke Obbema in gesprek met Theo Verbruggen bij Huis73 in Rosmalen

Op maandag 11 december is Fokke Obbema te gast bij Huis73 , waar hij in gesprek zal gaan met Theo Verbruggen over zijn nieuwste boek Stervelingen. Naast het gesprek zal hij ook vragen beantwoorden van het publiek en is er een mogelijkheid om het boek te laten signeren.

Aanvang is 20:00 bij Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1 in Rosmalen. Entreekosten bedragen €12,50 en dit is inclusief een drankje. Meer informatie over de kaartverkoop is te vinden op de website van Huis73. 

Meer nieuws

 • Interview met Johan Kuiper bij het Historisch Café in Amsterdam

  4 december 2023

  Op 13 december is historicus Johan Kuiper te gast bij het Historisch Café. In zijn net verschenen boek De kleine Napoleon. Biografie van een mythe. toont Kuiper aan dat de mythe die al generaties ron...

  Lees het hele bericht
 • Johan Kuiper te gast bij De Balie over ‘De kleine Napoleon’

  29 november 2023

  Op vrijdag 1 december is Johan Kuiper te gast bij het programma Plein Publiek van De Balie in Amsterdam. Plein Publiek is een serie diepte-interviews met bekende makers. Programmamaker Sophie Rutenfra...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights