Fokke Obbema in gesprek met Theo Verbruggen bij Huis73 in Rosmalen

Op maandag 11 december is Fokke Obbema te gast bij Huis73 , waar hij in gesprek zal gaan met Theo Verbruggen over zijn nieuwste boek Stervelingen. Naast het gesprek zal hij ook vragen beantwoorden van het publiek en is er een mogelijkheid om het boek te laten signeren.

Aanvang is 20:00 bij Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1 in Rosmalen. Entreekosten bedragen €12,50 en dit is inclusief een drankje. Meer informatie over de kaartverkoop is te vinden op de website van Huis73. 

Meer nieuws

 • Sytse Jansma presenteert de voorstelling ‘Rozige maanvissen’

  17 juni 2024

  Op zondag 23 juni presenteert Sytse Jansma i.s.m. Noorderwind Muziekproducties een work-in-progress-presentatie van de voorstelling Rozige maanvissen. Deze voorstelling wordt daarna doorontwikkeld ...

  Lees het hele bericht
 • Rob van Essen, Freek de Jonge en Romke van de Kaa bij Zomerzinnen in Frederiksoord

  14 juni 2024

  Op zondag 30 juni zijn Rob van Essen, Freek de Jonge en Romke van de Kaa te gast bij Zomerzinnen in Frederiksoord. Hier zal Rob van Essen, naar aanleiding van zijn met de Libris Literatuur Prijs bekr...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights