Fokke Obbema te gast bij De Avondeditie in de Verkadefabriek

Op 16 oktober zijn Connie Palmen en Fokke Obbema te gast in De Avondeditie. Over de pracht van het leven, in het licht van de dood.

Connie Palmen
In 1995 overleed de legendarische journalist Ischa Meijer. Hij is dan vier jaar de grote liefde geweest van Connie Palmen. Ze schreef een aangrijpend boek over gemis, I.M. heet het. Het boek wordt nu een tv-serie, geregisseerd door Michiel van Erp (ook de regisseur van de AVROTROS-dramaserie Ramses) met Wende Snijders en Ramsey Nasr in de hoofdrollen.

Fokke Obbema
Volkskrantjournalist Fokke Obbema herrees uit een bijna-dood. De schok van die ervaring bracht hem ertoe op zoek te gaan naar de zin van het leven. De antwoorden haalde hij op in een reeks ontroerende vraaggesprekken die Matthijs van Nieuwkerk uitriep tot ‘de beste interviewserie van het jaar’. In september kwam zijn nieuwe boek uit, De zin van het leven. Gesprekken over de essentie van ons bestaan.

Palmen en Obbema gaan in gesprek met De Rek en Tromp, op woensdagavond 16 oktober tussen half negen en tien, in de Clubzaal. De column is van Lucas de Waard en er is muziek.

Locatie: De Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, 5211 VD ‘s-Hertogenbosch
Tijd: 20:30 – 22:00
Prijs: Supporter 9 euro | Normaal 11 euro. Klik hier om tickets te bestellen.

Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws

 • Geert Mak op boekhandestournee

  23 oktober 2019

  Op zaterdag 30 november is Geert Mak in enkele boekhandels aanwezig. Hij zal bij elke boekhandel een korte inleiding geven over zijn nieuwe boek Grote verwachtingen. Ook zal Geert Mak vragen uit het p...

  Lees het hele bericht
 • Geert Mak op boekhandelstournee

  23 oktober 2019

  Op zaterdag 23 november is Geert Mak in enkele boekhandels aanwezig. Hij zal bij elke boekhandel een korte inleiding geven over zijn nieuwe boek Grote verwachtingen. Ook zal Geert Mak vragen uit het p...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda