Fokke Obbema te gast bij De Avondeditie in de Verkadefabriek

Op 16 oktober zijn Connie Palmen en Fokke Obbema te gast in De Avondeditie. Over de pracht van het leven, in het licht van de dood.

Connie Palmen
In 1995 overleed de legendarische journalist Ischa Meijer. Hij is dan vier jaar de grote liefde geweest van Connie Palmen. Ze schreef een aangrijpend boek over gemis, I.M. heet het. Het boek wordt nu een tv-serie, geregisseerd door Michiel van Erp (ook de regisseur van de AVROTROS-dramaserie Ramses) met Wende Snijders en Ramsey Nasr in de hoofdrollen.

Fokke Obbema
Volkskrantjournalist Fokke Obbema herrees uit een bijna-dood. De schok van die ervaring bracht hem ertoe op zoek te gaan naar de zin van het leven. De antwoorden haalde hij op in een reeks ontroerende vraaggesprekken die Matthijs van Nieuwkerk uitriep tot ‘de beste interviewserie van het jaar’. In september kwam zijn nieuwe boek uit, De zin van het leven. Gesprekken over de essentie van ons bestaan.

Palmen en Obbema gaan in gesprek met De Rek en Tromp, op woensdagavond 16 oktober tussen half negen en tien, in de Clubzaal. De column is van Lucas de Waard en er is muziek.

Locatie: De Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, 5211 VD ‘s-Hertogenbosch
Tijd: 20:30 – 22:00
Prijs: Supporter 9 euro | Normaal 11 euro. Klik hier om tickets te bestellen.

Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws

 • Barwolt Ebbinge bij Boekhandel Pettinga in Wijk bij Duurstede

  17 januari 2020

  Op zaterdag 8 februari zullen Barwolt Ebbinge en Doortje Dallmeijer hun boek Rottumerplaat signeren bij Boekhandel Pettinga. Locatie: Boekhandel Pettinga | Markt 12, 3961 BC Wijk bij Duurstede Tij...

  Lees het hele bericht
 • Caspar Janssen en Salomon Kroonenberg te gast bij ‘Teylers Ontmoet’ in Haarlem

  16 januari 2020

  Op zondag 2 februari zijn Caspar Janssen en Salomon Kroonenberg te gast bij 'Teylers Ontmoet'. Teylers Museum organiseert in samenwerking met Athenaeum Boekhandel Haarlem een reeks middagen vol interv...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda