Amerikaanse Nana Kwame Adjei-Brenyah geeft lezing in boekhandel Pantheon Amsterdam

Op donderdag 12 september is Adjei-Brenyah samen met zijn vertaler Jelle Noorman te gast bij Pantheon Boekhandel in Amsterdam.

Vanwege het verschijnen van de vertaling van zijn verhalenbundel Friday Black tourt Nana Kwame door Nederland. Hij zal vertellen over Friday Black en met Jelle Noorman het gesprek aangaan over hoe het was dit boek te vertalen.  Uiteraard is er ruimte voor vragen. Deze schrijver-vertalercombinatie is een aanvulling op de Vertaalkwartaal-avonden van Pantheon.

Tijd: 20.00 aanvang, inloop 19.45

Locatie: Pantheon Boekhandel / Sint Antoniesbreestraat 134

Prijs: €5 (bij vooruit betalen), €6,50 aan de deur (mits nog kaartjes beschikbaar)

Reserveren: info@pantheonboekhandel.nl of 020-6229488

Het evenement is grotendeels in het Engels

 

Meer nieuws

 • Fokke Obbema bij Winterzinnen in Dwingeloo

  19 november 2019

  Op zaterdag 28 december vindt in Dwingeloo Winterzinnen plaats. Tussen 16.00 en 20.50 uur kunnen bezoekers genieten van literatuur, muziek, en een maaltijd op een sfeervolle locatie. Fokke Obbema geef...

  Lees het hele bericht
 • Suzanne Rethans te gast in Paagman

  18 november 2019

  Op zaterdag 7 december  is Suzanne Rethans om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Delft (Choorstraat 1, Delft). Zij zal naar aanleiding van haar boek Begeerd en verguisd een lezing geven. Aa...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda