Podcast | Wie is Poetin?

Uitgeverij Atlas Contact lanceert de zesdelige podcast Wie is Poetin?  Podcast-host Simon Dikker Hupkes, tevens redacteur non-fictie bij Atlas Contact, zoekt in gesprekken met experts Michel Krielaars, Julia Wouters, Binu Singh, Hester den Boer, Christ Klept en Laura Starink naar antwoorden op de vraag:  wie is Poetin? Wie was hij als kind, wat waren sleutelmomenten in zijn loopbaan, waarom is het sterke-man-beeld zo belangrijk voor hem, wie zijn zijn vrienden, hoe creëert en dicteert hij zijn waarheid en hoe ziet hij zijn rol in de wereld?

De eerste aflevering is vanaf donderdag 22 september 2022 hier te beluisteren of te vinden in je favoriete podcast-app. Elke donderdag volgt een nieuwe aflevering. Bekijk hier de trailer.

Onze boekentips over dit thema en de boeken van de experts uit de podcast vind je hier.

Wie is Poetin is een productie van uitgeverij Atlas Contact en VBK Audiolab.

Redactie van deze podcast is in handen van Simon Dikker Hupkes, Rachel van de Pol en Bart Jeroen Kiers. Begeleiding vanuit VBK Audiolab: Hedi de Vree. Concept en productie: Ellen van Dalsem. Regie: Rachel van de Pol. Techniek en montage: Daphne Blokhuis en Stefan van Duyn van Thinium Audioboekproducties.

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda