Podcast | Wie is Poetin?

Uitgeverij Atlas Contact lanceert de zesdelige podcast Wie is Poetin?  Podcast-host Simon Dikker Hupkes, tevens redacteur non-fictie bij Atlas Contact, zoekt in gesprekken met experts Michel Krielaars, Julia Wouters, Binu Singh, Hester den Boer, Christ Klept en Laura Starink naar antwoorden op de vraag:  wie is Poetin? Wie was hij als kind, wat waren sleutelmomenten in zijn loopbaan, waarom is het sterke-man-beeld zo belangrijk voor hem, wie zijn zijn vrienden, hoe creëert en dicteert hij zijn waarheid en hoe ziet hij zijn rol in de wereld?

De eerste drie afleveringen zijn hier te beluisteren of in je favoriete podcastapp (Buzzsprout, Apple, Google, Spotify en meer). Elke donderdag volgt een nieuwe aflevering. Bekijk hier de trailer.

Nu al alle afleveringen luisteren met een gratis proefabonnement van 90 dagen op Podimo.

Colofon

Wie is Poetin? is een productie van uitgeverij Atlas Contact en VBK Audiolab.

Redactie van deze podcast is in handen van Simon Dikker Hupkes, Rachel van de Pol en Bart Jeroen Kiers. Begeleiding vanuit VBK Audiolab: Hedi de Vree. Concept en productie: Ellen van Dalsem. Regie: Rachel van de Pol. Techniek en montage: Daphne Blokhuis en Stefan van Duyn van Thinium Audioboekproducties.

Geverifieerd door MonsterInsights