Rob van Essen, Hernan Diaz, Niña Weijers en Babs Gons op Crossing Border

Elk jaar komen meer dan 100 schrijvers, artiesten en muzikanten van over de hele wereld samen op het Crossing Border festival in Den Haag. Grote namen en opkomend talent wisselen elkaar af. De 27e editie beslaat een week, met zowel overdag als ‘s avonds programmering op meerdere podia. Dit jaar zullen Rob van Essen, Hernan Diaz, Niña Weijers en Babs Gons aanwezig zijn.

Rob van Essen gaat in gesprek met Wilma de Rek en Ivo Victoria op 1 november, van 21.30 tot 22.15 in de Centrale Bibliotheek.

Hernan Diaz zal samen met Roberto Camurri worden geïnterviewd door Jasper Henderson op 1 november, van 22.30 tot 23.15 in Oasis, Foyer, Theater aan het Spui.

Niña Weijers gaat in gesprek met Daisy Johnson en Kevin Breathnach, met Lidewij Paris als interviewer. Dit vindt plaats op 2 november van 21.45 tot 22.45 in Oasis, Foyer, Theater aan het Spui.

Op Crossing Border staan vijf spoken word artists uit de bundel HARDOP op de planken, waaronder Babs Gons zelf. Ze is op 1 november om 22.45 tot 23.00 te zien in The Priest.

Klik hier voor meer informatie en tickets.

Meer nieuws

 • Bereikbaarheid uitgeverij Atlas Contact

  16 maart 2020

  Naar aanleiding van de maatregelen rond het coronavirus uitgeverij Atlas Contact is ons pand tot nader bericht gesloten voor bezoek. Onze medewerkers werken thuis en zijn per mail te bereiken; de m...

  Lees het hele bericht
 • Acht natuurboeken van Atlas Contact op de longlist van de Jan Wolkersprijs

  10 juli 2020

  Maar liefst acht natuurboeken van Atlas Contact dingen dit jaar mee naar de Jan Wolkersprijs voor het best natuurboek van het jaar: Het geheim van de schildpad – David van Bodegom Insectenrij...

  Lees het hele bericht
 • Interactief boekenevent BroeseBruistBoekenLive een succes

  9 juli 2020

  Broese en Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep (VBK) lanceren een interactief boekenevent: BroeseBruistBoekenLive Dit initiatief komt van Broese en de uitgeverijen van VBK, waaronder Ambo Anthos...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda