Rob van Essen, Hernan Diaz, Niña Weijers en Babs Gons op Crossing Border

Elk jaar komen meer dan 100 schrijvers, artiesten en muzikanten van over de hele wereld samen op het Crossing Border festival in Den Haag. Grote namen en opkomend talent wisselen elkaar af. De 27e editie beslaat een week, met zowel overdag als ‘s avonds programmering op meerdere podia. Dit jaar zullen Rob van Essen, Hernan Diaz, Niña Weijers en Babs Gons aanwezig zijn.

Rob van Essen gaat in gesprek met Wilma de Rek en Ivo Victoria op 1 november, van 21.30 tot 22.15 in de Centrale Bibliotheek.

Hernan Diaz zal samen met Roberto Camurri worden geïnterviewd door Jasper Henderson op 1 november, van 22.30 tot 23.15 in Oasis, Foyer, Theater aan het Spui.

Niña Weijers gaat in gesprek met Daisy Johnson en Kevin Breathnach, met Lidewij Paris als interviewer. Dit vindt plaats op 2 november van 21.45 tot 22.45 in Oasis, Foyer, Theater aan het Spui.

Op Crossing Border staan vijf spoken word artists uit de bundel HARDOP op de planken, waaronder Babs Gons zelf. Ze is op 1 november om 22.45 tot 23.00 te zien in The Priest.

Klik hier voor meer informatie en tickets.

Meer nieuws

 • Bereikbaarheid uitgeverij Atlas Contact

  16 maart 2020

  Naar aanleiding van de maatregelen rond het coronavirus uitgeverij Atlas Contact is ons pand tot nader bericht gesloten voor bezoek. Onze medewerkers werken thuis en zijn per mail te bereiken; de m...

  Lees het hele bericht
 • ‘Het echte leven’ van Adeline Dieudonné VN Thriller van het jaar

  27 mei 2020

  De VN-thriller van het Jaar 2020 is Het echte leven van Adeline Dieudonné (oorspronkelijke titel: La vraie vie). Eerder ontving Dieudonné verschillende Franse prijzen voor haar romandebuut, waaronde...

  Lees het hele bericht
 • ‘Stedevaart’ van Jan Brokken in de Taalstaat Boekenlijst

  23 mei 2020

  Mevrouw Albers-Gobes uit Alkmaar droeg Stedevaart aan voor de Taalstaat Boekenlijst. Frits Spits sprak Jan Brokken over het rijk geïllustreerde Stedevaart, waar in 22 non-fictieverhalen steeds een pl...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda