Tweede editie BroeseBruistBoekenLive

Op dinsdag 20 oktober zal de tweede editie van BroeseBruistBoekenLive plaatsvinden, een online en interactief boekenevent bij boekhandel Broese waar verschillende auteurs te gast zijn. Een avond die helemaal in het teken van schrijvers en lezers staat!

De eerste editie was een groot succes en onder andere Marieke Lucas Rijneveld en Fokke Obbema waren te gast (klik hier om BroeseBruistBoekenLive terug te zien).

De tweede editie van BroeseBruistBoekenLive belooft een mooi gevarieerd en onderhoudend programma te worden. Onder andere Nelleke Noordervliet, Wieteke van Zeil en Anne Broeksma zijn aanwezig.

Lezers kunnen zich aanmelden via deze website waarna zij toegang krijgen tot YouTube om live deel te nemen aan het event. De livestream zal om 19.30u beginnen.

 

Meer nieuws

 • Interview Mar Oomen – Missievaders

  29 oktober 2020

  Tijdens de Maand van de Geschiedenis publiceren wij wekelijks over geschiedenisboeken. Wij hebben Mar Oomen geïnterviewd over haar boek Missievaders. In dit boek biedt zij een bijzonder perspectief o...

  Lees het hele bericht
 • Sebastiaan Chabot en Naoise Dolan bij Crossing Border Festival

  28 oktober 2020

  Op zaterdag 7 november zijn Sebastiaan Chabot en Naoise Dolan tijdens het Crossing Border Festival onderdeel van het online avondprogramma The Chronicles, het unieke jaarlijks terugkerende residentie...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda