Tweede editie BroeseBruistBoekenLive

Op dinsdag 20 oktober zal de tweede editie van BroeseBruistBoekenLive plaatsvinden, een online en interactief boekenevent bij boekhandel Broese waar verschillende auteurs te gast zijn. Een avond die helemaal in het teken van schrijvers en lezers staat!

De eerste editie was een groot succes en onder andere Marieke Lucas Rijneveld en Fokke Obbema waren te gast (klik hier om BroeseBruistBoekenLive terug te zien).

De tweede editie van BroeseBruistBoekenLive belooft een mooi gevarieerd en onderhoudend programma te worden. Onder andere Nelleke Noordervliet, Wieteke van Zeil en Anne Broeksma zijn aanwezig.

Lezers kunnen zich aanmelden via deze website waarna zij toegang krijgen tot YouTube om live deel te nemen aan het event. De livestream zal om 19.30u beginnen.

 

Meer nieuws

 • Spui 25 livestream presentatie ‘Nu de wereld niet meer kijkt’ van Eduard Cousin

  20 januari 2021

  Op 25 januari verschijnt  Nu de wereld niet meer kijkt, over de naweeën van de Arabische Lente, die tien jaar geleden begon in Egypte. Twee jaar later verhuisde de Nederlandse journalist Eduard Cous...

  Lees het hele bericht
 • Luister naar klassieke literatuur op Storytel

  19 januari 2021

  Vijftien werken uit het LJ Veen Klassiekfonds zijn beschikbaar gemaakt voor het luisterend publiek, waaronder Eline Vere, Woeste hoogten, Vaders en zonen, Madame Bovary, Radetzkymars en Frankenstein. ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda