Atlas Contact komt met podcast ‘Wie is Poetin?’

Op 22 september 2022 verschijnt het eerste deel van de zesdelige podcast Wie is Poetin? waarin experts proberen te duiden waarom Vladimir Poetin doet wat hij doet. Podcast-host Simon Dikker Hupkes zoekt in gesprekken met Michel Krielaars, Julia Wouters, Binu Singh, Hester den Boer, Christ Klept en Laura Starink naar antwoorden op de vraag wie Poetin is.

In zes afleveringen van elk ongeveer 30 minuten onderzoekt Simon Dikker Hupkes samen met wisselende experts een vraag rondom de persoon Vladimir Poetin: wie was hij als kind, wat waren sleutelmomenten in zijn loopbaan, waarom is het sterke-man-beeld zo belangrijk voor hem, wie zijn zijn vrienden, hoe creëert en dicteert hij zijn waarheid en hoe ziet hij zijn rol in de wereld?

Simon Dikker Hupkes, behalve podcast-host ook redacteur non-fictie bij Atlas Contact en ervaren moderator en interviewer: ‘Sinds de inval van Rusland in Oekraïne had ik meer dan ooit behoefte aan een overzichtelijk en begrijpelijk beeld van deze autoritaire leider die de wereld in zijn greep lijkt te hebben. In Wie is Poetin? onderzoek ik met zes experts wat de drijfveren van Vladimir Poetin zijn en hoe hij is geworden zoals hij nu is.’

De podcast Wie is Poetin is te beluisteren op alle gebruikelijke podcast-kanalen zoals Spotify en Apple Podcast.

Bekijk hier de trailer:

De eerste aflevering staat vanaf donderdag 22 september 2022 online. Elke donderdag volgt een nieuwe aflevering.

Wie is Poetin? is een podcast van Atlas Contact en VBK AudioLab en werd geproduceerd door Thinium Audioboekproducties. Eerdere podcasts van Atlas Contact met onder meer Dick Swaab, Geert Mak, Jan Brokken, Ewoud Kieft, Bianca Stigter en Joris Luyendijk bereikten honderdduizenden luisteraars.

Meer informatie over alle afleveringen en direct luisteren kan via: www.atlascontact.nl/wieispoetin

Meer nieuws

 • ‘Ik bel je wel als ik dood ben’ van Cherry Duyns en tentoonstelling Armando

  17 maart 2023

  Zaterdag 18 maart is de officiële opening van 'Armando: door de ogen van een vriend' in museum Van Bommel van Dam in Venlo. De tentoonstelling is een persoonlijke inkijk in het leven en werk van Arma...

  Lees het hele bericht
 • Interview met Keyvan Shahbazi op Zembla

  16 maart 2023

  Auteur Keyvan Shahbazi, bekend van De Amerikaan van Karadj, vertelt zijn verhaal aan Zembla. Wat zijn verhaal is, en waarom hij niet als slachtoffer wil worden neergezet, leest u hier. Over De Ame...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Geverifieerd door MonsterInsights