Concert Zin van het leven van Fokke Obbema en Wishful Singing in Ede

Op 12 oktober geven Fokke Obbema en de zangeressen van Wishful Singing een muziektheatervoorstelling in Cultura. De voorstelling combineert intieme a capella zang en indrukwekkende levensverhalen. Hierbij staat de vraag wat de zin van het leven is centraal.

Fokke Obbema schreef eerder twee boeken over zijn zoektocht naar de zin van het leven: De zin van het leven en Een zinvol leven. Zijn nieuwste boek Stervelingen, over hoe ons leven door onze eindigheid wordt gekleurd, verschijnt in september.

 

Datum: 12 oktober

Tijden: 20.15 tot 21.45 uur

Locatie: Cultura, Molenstraat 45 Ede

Kaarten: €28,50

Klik hier voor meer informatie

Meer nieuws

 • Arvo Pärt en de verstilling op Vocallis Festival in Maastricht Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano), Joachim Eijlander (cello)

  25 september 2023

  Op woensdag 25 oktober brengen Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano) en Joachim Eijlander (cello) hun indrukwekkende programma Arvo Pärt en de verstilling in boekhandel Dominicanen in Maastric...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken en het Berlage Saxofoon Kwartet brengen hun programma Heimwee in Theater Stroud Putten

  25 september 2023

  Op uitnodiging van Randmeerconcerten brengen Jan Brokken (tekst) en het Berlage Saxofoon Kwartet op zaterdag 25 november hun alom bejubelde programma Heimwee in Theater Stroud in Putten. Niets is m...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights