Fokke Obbema over de zin van het leven bij Bibliotheek Hengelo

Vanuit het BiebCollege-programma van Bibliotheek Hengele gaat Fokke Obbema op dinsdag 28 maart in gesprek met Tom Morssink over de zin van het leven. Fokke Obbema heeft twee boeken over de zoektocht hiernaar uitgebracht met De zin van het leven en Een zinvol leven. In september verschijnt zijn nieuwste boek Stervelingen over hoe ons leven door onze eindigheid wordt gekleurd.

 

Fokke Obbema legt zich sinds 2018 voor de Volkskrant toe op zingeving. Daarvoor was hij onder meer specialist China en Europa, chef van de economieredactie, Frankrijk-correspondent en commentator. Eerder schreef hij China en EuropaDe zin van het leven en Een zinvol leven. In 2022 maakte hij samen met zanggroep Wishful Singing de theatervoorstelling De zin van het leven.

 

Datum: 28 maart

Tijden: 19.30 – 21.30 uur

Kaarten: €7,50 inclusief koffie/thee en een drankje na afloop

Locatie: Bibliotheek Hengelo, Beursstraat 34 Hengelo

Klik hier voor meer informatie

Klik hier om je aan te melden

Meer nieuws

 • Auteurs van ‘De lezende mens’ geven lezing in Leeuwarden

  20 maart 2023

  Aan de hand van hun boek De lezende mens, geven Ruud Hisgen en Adriaan van der Weel een lezing tijdens Lettertreffen van Leeuwarden UNESCO City of Literature op 23 maart. Lettertreffen is een midd...

  Lees het hele bericht
 • Remco Daalder bij boekhandel Maximus Hilligersberg in Rotterdam over zijn nieuwe boek ‘Stadse beestjes’

  16 maart 2023

  Op woensdag 12 april interviewt Alexander Reeuwijk schrijvers Remco Daalder en Aglaia Bouma bij boekhandel Maximus Hilligersberg in Rotterdam. Over Stadse beestjes:  Maak kennis met de bijzonder...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Geverifieerd door MonsterInsights