Lezing Babs Gons in de Hoofdbibliotheek Katwijk

Op woensdag 1 februari geeft Babs Gons een lezen in de Hoofdbibliotheek Katwijk in het kader van de Poëzieweek. De lezing zal gaan over haar persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van spoken word. Ze zal hierbij voordragen uit haar werk en er zal een signeersessie zijn. Daarnaast zal er ruimte zijn om vragen te stellen en er komt ruimte voor voordrachten uit het publiek.

 

Babs Gons (1971) is dé koningin van spoken word. Ze is schrijver, performer, ‘Het Parool’-columnist, theatermaker, host en docent. Een selectie van haar eigen teksten verscheen eerder onder de titel ‘Hoe kan het toch?’ In 2018 ontving ze de Black Achievement Award in de categorie Kunst en Cultuur voor haar jarenlange werk binnen de culturele sector. Haar boek HARDOP kwam uit in 2019, waarin zij achttien toonaangevende performers uit de spoken word-scene voor het voetlicht brengt. In april 2021 is haar dichtbundel Doe het toch maar verschenen die vervolgens werd genomineerd voor de Herman de Coninckprijs. In juni 2022 verschijnt haar nieuwste werk Alles wat je liefhebt wordt mooi.

 

Datum: 1 februari

Aanvang: 20.00 uur

Kaartjes: €6,50 voor leden van de bibliotheek en €8,50 voor niet-leden

Locatie: Hoofdbibliotheek Katwijk
Schelpendam 1
2225 MA Katwijk

Klik hier om een kaartje te kopen

Meer nieuws

 • Marja Vuijsje en Bahram Sadeghi in gesprek over Iran tijdens Mandela-dag

  30 januari 2023

  Zondag 5 februari gaan Bahram Sadeghi, auteur van De aanslag die onze levens veranderde, en Marja Vuijsje, auteur van het recent verschenen Volgend jaar in Teheran, met elkaar in gesprek over Iran in ...

  Lees het hele bericht
 • Lezing met Ianthe Mosselman in Pantheon Boekholt

  26 januari 2023

  Woensdag 1 februari geeft Ianthe Mosselman samen met literair recensent Dieuwertje Mertens een lezing in Pantheon Boekholt in Amsterdam. Zij zullen in gesprek gaan over Mosselman's Al die liefde en wo...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Verified by MonsterInsights