Tweede editie BroeseBruistBoekenLive

Op dinsdag 20 oktober zal de tweede editie van BroeseBruistBoekenLive plaatsvinden, een online en interactief boekenevent bij boekhandel Broese waar verschillende auteurs te gast zijn. Een avond die helemaal in het teken van schrijvers en lezers staat!

De eerste editie was een groot succes en onder andere Marieke Lucas Rijneveld en Fokke Obbema waren te gast (klik hier om BroeseBruistBoekenLive terug te zien).

De tweede editie van BroeseBruistBoekenLive belooft een mooi gevarieerd en onderhoudend programma te worden. Onder andere Nelleke Noordervliet, Wieteke van Zeil en Anne Broeksma zijn aanwezig. Lezers kunnen zich aanmelden via deze website waarna zij toegang krijgen tot YouTube om live deel te nemen aan het event. De livestream zal om 19.30u beginnen.

 

Meer nieuws

 • Sebastiaan Chabot en Naoise Dolan bij Crossing Border Festival

  28 oktober 2020

  Op zaterdag 7 november zijn Sebastiaan Chabot en Naoise Dolan tijdens het Crossing Border Festival onderdeel van het online avondprogramma The Chronicles, het unieke jaarlijks terugkerende residentie...

  Lees het hele bericht
 • Merlijn Twaalfhoven presenteert ‘Het is aan ons’ in livestream met Paradiso

  27 oktober 2020

  Zondag 1 november om 3 uur 's middags presenteert Merlijn Twaalfhoven zijn boek 'Het is aan ons' via een livestream vanuit Paradiso. Hoe kunnen kunstenaars bijdragen aan grote vraagstukke...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda