Tweede editie BroeseBruistBoekenLive

Op dinsdag 20 oktober zal de tweede editie van BroeseBruistBoekenLive plaatsvinden, een online en interactief boekenevent bij boekhandel Broese waar verschillende auteurs te gast zijn. Een avond die helemaal in het teken van schrijvers en lezers staat!

De eerste editie was een groot succes en onder andere Marieke Lucas Rijneveld en Fokke Obbema waren te gast (klik hier om BroeseBruistBoekenLive terug te zien).

De tweede editie van BroeseBruistBoekenLive belooft een mooi gevarieerd en onderhoudend programma te worden. Onder andere Nelleke Noordervliet, Wieteke van Zeil en Anne Broeksma zijn aanwezig. Lezers kunnen zich aanmelden via deze website waarna zij toegang krijgen tot YouTube om live deel te nemen aan het event. De livestream zal om 19.30u beginnen.

 

Meer nieuws

 • Eduard Cousin bij SPUI25 over zijn boek ‘Nu de wereld niet meer kijkt’

  18 januari 2021

  Op maandag 25 januari is Eduard Cousin te gast bij SPUI25, ter ere van nieuwe boek Nu de wereld niet meer kijkt. Hij gaat hierover in gesprek met Carolien Roelants. U kunt zich online aanmelden vi...

  Lees het hele bericht
 • GEANNULEERD Livestream concertlezing bij de presentatie ‘De tuinen van Buitenzorg’ van Jan Brokken

  15 januari 2021

  In verband met de strengere coronaregels kan deze concertlezing niet in OBA Oosterdok gehouden worden en is daarom helaas geannuleerd.  Concertlezing vanuit OBA Oosterdok met Jan Brokken (tekst) e...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda