Auteurs Atlas Contact bij Zomerzinnen

Op 22 juni vindt er weer het Zomerzinnen Literatuur- en Muziekfestival plaats in Dwingeloo. Veel auteurs van Atlas Contact zijn hierbij.

Zoals:

Rob van Essen, over De goede zoon
Vonne van der Meer, over Vindeling
Gerdien Verschoor, over Het meisje en de geleerde
Niña Weijers, over KAMERS ANTIKAMERS
Jan Rot, over O Ja!

Op verschillende locaties (in tenten, zalen in Hotel & Restaurant Wesseling en Grand Café de Brink, in de Nicolaaskerk en het koetshuis) zullen meer dan dertig landelijk en regionaal bekende schrijvers, dichters en muzikanten optreden. Daarnaast is er op het gratis toegankelijke festivalterrein een aansprekend randprogramma met muziek, straattheater, boekenstands en horeca.

Voor het volledige programma kunt u kijken op: www.zomerzinnen.nl

Meer nieuws

 • Peter van Uhm te gast bij Buitenhof over ‘Notities van een generaal’

  2 oktober 2023

  Peter van Uhm was te gast bij Buitenhof over zijn nieuwe boek Notities van een generaal. Veertig lessen over leven en leiderschap dat hij met Sander Koenen schreef. In Notities van een generaal dee...

  Lees het hele bericht
 • Li An Phoa en Maarten van der Schaaf wandelen voor Drinkbare Rivieren langs de Theems

  2 oktober 2023

  Li An Phoa en Maarten van der Schaaf, schrijvers van Drinkbare rivieren. Een reis, een droom, een levenswerk, maken momenteel een wandeling van 350 kilometer van de bron van de Theems in Cotswolds naa...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights