Handboek voor schrijvers

Maaike Molhuysen, Louis Stiller

nieuwe editie

© Omslagillustratie 2008 Ien van Laanen, Amsterdam

Het Handboek voor schrijvers is sinds 1996 een begrip voor schrijvend Nederland. Honderdduizenden Nederlanders die verhalen, romans, essays en gedichten schrijven, maken er gebruik van om te weten te komen waar ze terechtkunnen als ze beter willen leren schrijven en dichten, hoe ze een uitgever kunnen vinden voor hun manuscript en welke andere publicatiemogelijkheden er zijn.

Hoe gaat het eraan toe bij een uitgeverij? Hoe vind je een publiek voor je werk? En hoe maak je van schrijven je beroep? De wereld van het schrijven verandert razendsnel. Uitgevers verschijnen en verdwijnen, internet zorgt voor nieuwe promotie- en publicatiemogelijkheden, en publishing on demand heeft een stevige voet aan de grond gekregen. Er waren niet eerder zoveel mogelijkheden om iets te doen met je verhalen en gedichten, maar het was ook niet eerder zo lastig om te ontdekken welke mogelijkheden bij je passen. Deze nieuwe editie van het Handboek wijst wederom de weg.

€ 27,50 Paperback / softback Niet op voorraad
ISBN
9789045702650
Pagina's
423
Type
Paperback / softback
Afmeting
230 mm x 150 mm x 36 mm
Gepubliceerd
juli 2009
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Augustus
Genre
Grammatica, lexicografie, rijmboeken, schrijfhulp, taalvaardigheid


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in