Het geheim van de spreker

Jan Haasbroek

speeches schrijven en toespraken houden

Bij spreken in het openbaar gaat het in essentie om twee dingen. Je moet echt iets te vertellen hebben en je toehoorders moeten merken dat het je veel waard is om ze voor je woorden te winnen. Daar gaat dit boek je bij helpen. Waar haal je je ideeën vandaan? Hoe maak je sfeer? Hoe sticht je verwarring? Wat als het misgaat? Je komt van alles aan de weet over tintelende zinnen, moeilijke zalen, spreken aan het graf, humor en articuleren.

Dit is een boek over het schrijven en houden van toespraken die nagloeien. Over een spannende vorm van verleidingskunst, waaraan je verslaafd kunt raken. Jan Haasbroek is zo’n junk. In een zaal verveelt hij zich stierlijk, maar zet hem op een podium en hij slaat aan het overtuigen, ontregelen en verleiden. Hij weet als geen ander hoe je wildvreemde mensen en lastige zalen kunt bespelen, vermanen en vermaken en vooral hoe goed dat voelt. Als het hem niet lukt om je schrijf- en spreeklust aan te wakkeren, lukt dat niemand.

€ 15,00 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789045702568
Pagina's
126
Type
Paperback / softback
Afmeting
200 mm x 140 mm x 12 mm
Gepubliceerd
januari 2014
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact
Serie
De schrijfbibliotheek - 14


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in