De kleine gewoontes

Slimmer werken met de inzichten uit Atomic Habits

De kleine gewoontes - cover
Slimme, handzame samenvatting van de bestseller Atomic Habits (J. Clear), aangevuld met voorbeelden en inzichten uit de praktijk van de auteurs: verbeter stap voor stap je gedrag én hou dat vol.
Je gedrag verbeteren én dat ook volhouden bereik je niet door radicaal het roer om te gooien, maar door je bewust te worden van je gewoontes en die stapje voor stapje aan te passen. Gewoontes automatische gedragingen die worden ingegeven door herhaling en beloning spelen namelijk een cruciale rol in ons dagelijks leven. Dat stelt James Clear in zijn internationale bestseller Atomic Habits (Elementaire
gewoontes).
In De kleine gewoontes vatten Arjan Broere en Lianne Terpstra de belangrijkste bevindingen uit Atomic Habits samen en vult deze aan met voorbeelden en inzichten uit zijn eigen trainingspraktijk. Zo kan ook jij met een aantal kleine, praktische veranderingen gestaag bouwen aan meer productiviteit, een betere gezondheid, of andere goede gewoontes die voor jou van belang zijn.


Lees meer
12,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


12,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047018230
  • Pagina's: 96 pagina's

Arjan Broere

Arjan Broere

Arjan Broere is gecertificeerd master trainer Getting Things Done (GTD) en Streamline Certified bij meereffect. Hij coacht, schrijft artikelen en verzorgt trainingen en webinars over diverse aspecten van GTD. Hij schreef een aantal ‘gestroomlijnde’ boeken over productiviteit, zoals 'De kleine Allen: Getting Things Done samengevat', 'De kleine lifehacking voor dummies', 'De kleine productiviteitstips voor dummies' en 'Overleef je inbox in 60 minuten'.

Meer boeken van deze auteur

Lianne Terpstra

ianne Terpstra is een gecertificeerd trainer en expert in persoonlijke ontwikkeling met een passie voor het creëren van blijvende verandering door gewoontevorming. Haar aanpak combineert creativiteit met daadkracht, waarmee ze mensen en teams inspireert en aanmoedigt om slimmer te werken.

Meer boeken van deze auteur

Dit boek is onderdeel van Kleine boekjes - grote inzichten

Geverifieerd door MonsterInsights