Begrijp je het niet of bevalt het je niet?

Sterkere teams en betere dialogen met de 5 interactielagen

Auteur: Jaap Weijers
Bouw aan sterke en succesvolle teams met de 5 interactielagen, een bewezen methode voor teamontwikkeling en cultuurverandering.
Hoe bouw je een sterk en succesvol team? Hoe vergroot je je eigen impact in de interactie met anderen? We weten dat communicatie binnen teams plaatsvindt op verschillende niveaus. Zo is er een bovenstroom waar je inhoud en procedures bespreekt. En er is een onderstroom die gaat over de onderlinge samenwerking, gevoelens en psychologische veiligheid. Maar er is nog een extra laag: het Script. Pas als je rekening houdt met al deze niveaus, creëer je echt openheid en veiligheid. Zodat iedereen durft te zeggen: ‘Ik begrijp het wel, maar het bevalt me eigenlijk niet.’ In dit boek beschrijft de ervaren leiderschapstrainer Jaap Weijers het impactvolle en zeer praktisch toepasbare model van de 5 interactielagen. Hierdoor word je je bewust van de gelaagdheid in alle gesprekken die je voert én leer je sterke teams te bouwen. Als leider, begeleider of teamlid leer je welke interventies je kunt doen om je dialogen te verbeteren en je teams te laten groeien. Voor iedereen die zelf aan de slag wil met praktische inzichten en direct toepasbare werkvormen om inspirerend leiding te geven aan teams.
Lees meer
15,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Ebook

Bekijk Paperback

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047017042

Jaap Weijers

Jaap Weijers is leiderschapstrainer, teamcoach en oprichter en eigenaar van Jawel, een organisatie voor leiders en teams in ontwikkeling. Hij werkt onder meer voor anwb, nn Group, Funda, a.s.r. verzekeringen en als gastdocent op Nyenrode Business Universiteit.

Meer boeken van deze auteur

Dit boek is onderdeel van Business Bibliotheek

Geverifieerd door MonsterInsights