Bedrijf te koop

Ad Veken, Arthur Goedkoop

handboek voor koop, verkoop en buy-out van bedrijven

Bedrijf te koop is een praktische introductie op alle relevante aspecten bij de koop of verkoop van een onderneming. Stap voor stap worden de verschillende fases in het overnameproces behandeld, van de aan- en verkoopstrategie tot het post-acquisitieproces. Hierbij worden alle facetten uitgebreid belicht; het  zoekproces, onderhandelingen, waarderingen, due diligence, structurering van de transactie, impact op de jaarrekening en fiscale en juridische aandachtspunten bij een transactie. De focus ligt hierbij vooral op de Nederlandse markt.
Bedrijf te koop biedt kopers, verkopers of adviseurs (in spe) een totaaloverzicht van de stand van zaken, plus nuttige tips en aandachtspunten bij een transactie.

Deze nieuwe editie is volledig herzien en geactualiseerd naar aanleiding van wijzigingen in fiscale en juridische regelgeving en de verdere professionalisering van de fusie- en overnamemarkt.

 

€ 35,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047002765
Pagina's
288
Type
Paperback / softback
Afmeting
230 mm x 150 mm x 25 mm
Gepubliceerd
oktober 2010
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact
Genre
Economie en bedrijf algemeen
Serie
Business bibliotheek


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in