Situationeel leidinggeven

Auteur: Paul Hersey
Een beproefd model om zowel op je werk als in privé- situaties overtuigend een goede strategie uit te stippelen en met succes problemen op te lossen.
Situationeel leidinggeven van Paul Hersey biedt een praktijkgericht model voor leidinggevenden die zich afvragen hoe ze het beste uit hun medewerkers kunnen halen. Door te kijken naar het competentieniveau van de individuele medewerker en daarop je stijl van leidinggeven aan te passen, bied je iedereen de ondersteuning, sturing of aanmoediging die hij nodig heeft. Zo help je je medewerkers zich te ontwikkelen en te blijven groeien in hun werk. Paul Hersey ontwikkelde samen met Ken Blanchard het nog altijd veelgebruikte model van Situationeel Leiderschap®. Zijn klassieke boek is voor deze editie geheel herzien en gemoderniseerd.
Lees meer
20,00

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047007739
  • Vertaler: Gerard Grasman

Dit boek in de media

‘Paul Hersey schetst in heldere voorbeelden hoe je de verschillende stijlen kunt leren toepassen.’

‘Paul Hersey schetst in heldere voorbeelden hoe je de verschillende stijlen kunt leren toepassen.’ – carrieretijger.nl

‘Het boek [zet] de lezer er absoluut toe aan vanuit een bijzondere invalshoek naar het proces van leidinggeven te kijken.’

‘Het boek [zet] de lezer er absoluut toe aan vanuit een bijzondere invalshoek naar het proces van leidinggeven te kijken.’ – Gids voor Personeelsmanagement

Paul Hersey

Paul Hersey

Dr. Paul Hersey (1931-2012) is stichter en voorzitter van het Center for Leadership Studies. Deze gedragsdeskundige wiens ideeën al meer dan 30 jaar lang worden gebruikt om managers van over de hele wereld te trainen, schreef begin jaren zestig het klassiek Situational Leadership® Model. Hiermee heeft hij meer dan tien miljoen managers van meer dan duizend organisaties wereldwijd helpen trainen.  Deze klassieke tekst is in meer dan 125 landen vertaald en er zijn meer dan een miljoen exemplaren van verkocht.

Meer boeken van deze auteur

Dit boek is onderdeel van Business bibliotheek

Geverifieerd door MonsterInsights