Great by choice

toeval, chaos, onzekerheid: waarom sommige ondernemingen ondanks alles floreren

Succes, laat Jim Collins zien in Great by choice, is met name een kwestie van goede, gedisciplineerde keuzes maken. Hij neemt daarmee stelling tegen het alom geaccepteerde idee dat we 'in deze snelle tijden' direct moeten reageren en schakelen. Dat leidt juist vaak tot ondoordachte manoeuvres. Gebaseerd op diepgravend onderzoek en zeer stimulerend voor het management van grote en kleinere organisaties is dit weer een 'klassieke' Collins vol casemateriaal en voorbeelden. Tien jaar na het verschijnen van Good to Great, volgens velen het beste businessboek van het afgelopen decennium, beantwoordt Jim Collins in Great by choice de vraag: waarom floreren sommige bedrijven zelfs in de meest chaotische en onzekere omstandigheden, en andere niet?
Lees meer
25,00

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047005148
  • Pagina's: 320 pagina's
  • Vertaler: Ypie Veenstra

Dit boek in de media

Toeval, chaos, onzekerheid: Waarom sommige organisaties ondanks alles floreren

Jim Collins

Jim Collins

Jim Collins heeft gedoceerd aan de Stanford School of Business. Met Good to Great schreef hij een wereldwijde bestseller waarvan inmiddels al meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht. Dit boek wordt in bijna alle managementliteratuur aangehaald als de meest grondige, inzichtelijke en vernieuwende studie van de afgelopen decennia. Winnaar van het Managementboek 2005.

Meer boeken van deze auteur

Morten T. Hansen

Morten T. Hansen

Morten T. Hansen is professor aan de School of Information van UC Berkeley. Eerder doceerde hij aan de Harvard Business School en INSEAD.

Meer boeken van deze auteur

Dit boek is onderdeel van Business bibliotheek

Geverifieerd door MonsterInsights