Goede leiders eten als laatste

Waarom teams excelleren in een cirkel van veiligheid

Auteur: Simon Sinek
Plezierig werken in een omgeving waar je je veilig en gewaardeerd voelt, dat is het resultaat van goed leiderschap volgens bestsellerauteur Simon Sinek. Met aandacht voor de millenial.
Simon Sinek, bekend van de bestseller Begin met het Waarom, legt in Goede leiders eten als laatste helder uit wat leiders kunnen doen om een cirkel van veiligheid in hun organisatie te creëren en mensen te laten floreren. Dit is de essentiële taak van een leider of manager, want zolang je je aandacht richt op mogelijk gevaar binnen de organisatie, heb je onvoldoende zicht op wat er buiten de organisatie gebeurt. Vertrouwen, een loyaal team en een goede samenwerking zijn noodzakelijk om adequaat op veranderende omstandigheden te reageren en optimaal te presteren. Goede leiders eten als laatste is een herziene editie van Een voor allen, allen voor een, met een uitbreiding geïnspireerd op Simon Sineks viral video ‘Millenials in the workplace’ en een handige bijlage vol praktische tips over leidinggeven aan deze nieuwe generatie.
Lees meer
22,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047016113
  • Pagina's: 352 pagina's
  • Vertaler: Robert Neugarten

Simon Sinek

Simon Sinek

Antropoloog en bestsellerauteur SIMON SINEK is een inspirerende rasoptimist en visionair denker met een trefzekere intuïtie voor wat urgent en belangrijk is in organisaties. Zijn ted-lezing is met 38 miljoen kijkers een van de best bekeken talks ooit. Eerder schreef hij Begin met het Waarom, Samen is beter, Het oneindige spel en Vind je Waarom.

Meer boeken van deze auteur

Dit boek is onderdeel van Business Bibliotheek

Geverifieerd door MonsterInsights