De aarde blijft altijd bestaan

George R. Stewart

In ‘De aarde blijft altijd bestaan’ van George R. Stewart baant een besmettelijke ziekte van nooit eerder vertoonde proporties zich een weg over de aarde. Dit is het verhaal van een van de weinige overlevenden, Isherwood ‘Ish’ Williams, een intellectuele einzelgänger die zich al verzoend heeft met de grimmige plicht de ondergang van de mensheid te moeten aanschouwen, tot hij de wijze en dappere Em ontmoet. Samen trotseren ze onvoorstelbare uitdagingen om de zaden voor een nieuw begin te planten. George R. Stewart (1895-1980) was een Amerikaanse historicus en schrijver. ‘De aarde blijft altijd bestaan’ was zijn enige sciencefictionroman. Het boek was na publicatie in 1949 een ‘instant classic’. In 1951 won Stewart er de eerste International Fantasy Award voor.
€ 29,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789020415551
Pagina's
464
Type
Paperback / softback
Vertaler
Leen Van Den Broucke, Anne Marie Koper
Afmeting
211 mm x 136 mm x 33 mm
Gepubliceerd
januari 2018
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
LJ Veen Klassiek
Serie
LJ Veen Klassiek


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘wat Stewarts roman in het bijzonder zo bewonderenswaardig maakt, is dat het bijna zeventig jaar na dato nog steeds actueel is. Het interessante nawoord van Auke Hulst maakt De aarde blijft altijd bestaan nog lezenswaardiger.’ – Tzum.info